SNÖADE IGÅR   som ni kanske märkt, Enligt mig alldeles för lite snö... Vill ju ha mycket snö ,. Aja får hoppas att det kommer mycket  snart . Aja vi  sov iaf i Hästrum inatt som ni kanske vet & det var supermysigt. 
Jag & syrran fixade iordning såfort vi kom ut så  att man kunde sova & mublerade så det inte var helt kaos på rummet. Senare  på kvällen så gjorde vi  mat till oss alla tre på  vedspisen.
 
Imorse gick jag upp klockan åtta,ovanligt tidigt för att vara johanna + att det var en helg..  Ja  det blev iaf frukost som pappa hade fixat . orstat bröd, fil & te för de som ville ha det. Efter frukosten  blev det att dra ut till stan & då var klockan lite mer än tio. Jag & pappa åkte till Granngården & köpte broddar som vi hoppas passa flashen . 
 
Efter lunch blir det att dra till stallet innan det blir allt för mörkt & kallt, Får bli att ta på sig tärmoridbyxerna som nästan är för små,men men det får gå.
sen tänkte jag att eftersom det är lördag  så ska Flashen få lite extra gott så jag tar med lite knäkebröd & äpplen  till honom. Sen tänkte jag också ta med min systemkamera och försöka ta lite mysiga bilder , inte bara på hästarna om ni trodde det :)  sen har men också insläppet idag vid´klockan fyra,halv fem tiden  :)